Kadın İçin İlk Cinsel İlişki Deneyimi

ilk-cinsel-ilişki-deneyimi

 

İlk Gece deneyiminde Vajinismus Olup Olmadığımı Nasıl Anlarım?

 

Evlendiğim günün gecesinde eşim beni zorladı. Acıya da dayanıklı bir insanım. P… içeri tamamen girdi. Zar deforme olurken kanama oldu. O gün duyduğum acı nedeniyle ve kanamadan korktuğum için sonra tam deneyim yaşayamadım. Deneyim için her başladığımızda başı girdi ve sonra tepkiler verdim. Vajinismus olabilir miyim?

 

Evlilik öncesi vajinusmus sorununuz yokmuş. Anlattıklarınızdan bunu anlıyorum. Birçok kadında ilk gece korkusu olarak henüz ilk deneyimde vajinusmus ortaya çıkar. P… içeri hiç alamazlar. Siz de oluşan sorun zarınıza ait bir problemi fark etmeden deneyimde zorlamanız olmuş. Bu zorlamaya bağlı olarak da çekince, korku oluşmuş.

 

Bu durumda önerim öncelikle kendinizi sakinleştirmeniz olacaktır. O gece zarın deforme olmasına bağlı gerçek bir acı duymuşsunuz. Acıyı oluşturan sebep ortadan kalkmış. Bundan sonra acı duymayacağınızı bilmenizi istiyorum. Bu bilgi ışığında kendinize güvenerek ve emin olarak deneyime geçin. En az birkaç deneyim bu şekilde çalışma yapın ve eşiniz zorlamadan alıştırarak içeri alsın. Bu çalışmalar öncesi vajinismus tedavisi önermem.

 

Peki ne zaman vajinismus tedavisi önerirsiniz ve tedavide ne yapılır derseniz; alıştırma çalışmalarının sonucunda da zorlu ilk gece deneyiminin korku ve tepkisini aşamazsanız, hipnozla vajinismus tedavisi uygulayarak korku, kaygı, acı duygusu, kaçınma ve kasılmalarınızı üç saatlik bir çalışma ile aynı gün içinde kaldırıp rahat bir ilişki yaşamanızı sağlamak mümkündür.